Легенда прощається з уболівальниками, з ветеранами не продовжуватимуть контракти: Новини міжсезоння зі стану київського "Динамо"

Матч проти донецького "Шахтаря" став останнім для Олега Гусєва у складі київського "Динамо". Півзахисник вийшов на поле на 75-й хвилині замість Миколи Шапаренка.

Гусєв покидає "Динамо" у статусі легенди

35-річний футболіст з 2003 року провів за столичний клуб 375 матчів і забив 80 голів, передають Патріоти України. Півзахисник завоював у складі "Динамо" 13 трофеїв, включаючи 5 титулів чемпіона України. У нинішньому сезоні гравець рідко з'являвся на полі і провів у всіх турнірах всього 144 хвилини.

Крім того, Хацкевич на післяматчевій прес-конференції повідомив, що форварди Дьємерсі Мбокані і Жуніор Мораєс, а також захисник Євген Хачеріді покинуть команду в статусі вільних агентів. Їх контракти підходять до кінця, а нові клуб укладати не буде.

Хачеріді виступав за "Динамо" з липня 2009 року, але останнім часом випав з основи через конфлікт з тренерським штабом. За Мбокані "Динамо" в липні 2013 року заплатило "Андерлехту" орієнтовно 11 мільйонів євро. Мораєс влітку 2015 року перебрався в "Динамо" з донецького "Металурга" у статусі вільного агента. За даними ряду джерел, бразилець може перейти в "Шахтар".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...