Легендарна актриса зворушливо привітала українських воїнів (відео)

Народна артистка України Ада Роговцева привітала українських військовослужбовців з Новим 2018 роком та побажала їм швидше повернутися до своїх родин.

Ада Роговцева

Роговцева звернулася до українців з новорічним привітанням разом з президентом Петром Порошенком і одним з лідерів Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом, передають Патріоти України.

«Дитинство моє починалося з війни - і був Новий рік, і була ялинка, і були паперові іграшки. Було свято - наші матері вміли це робити. Зараз інші часи, але знову війна», - сказала вона.
«Я хочу, щоб 2018 був роком перемоги, щоб вам було тепло, хлопчики, в ваших бліндажах. Щоб до вас прийшли люди добрі і щирі, і привітали вас. Щоб ваші мами, ваші родини були спокійні, чекали вас радо і дочекалися», - привітала українських захисників Роговцева.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...