Легендарний американський актор заспіває на безкоштовному концерті для українців

У Києві на Софійській площі 1 липня в 21:00 відбудеться безкоштовний концерт, участь в якому візьмуть один з найбільш відомих диригентів сучасності Ріккардо Муті і легендарний голлівудський актор Джон Малкович.

Відомо, що маестро Мутти пропрацював 20 років на посаді художнього керівника та головного диригента відомого італійського театру «Ла Скала», Філадельфійського і Чиказького оркестрів, Лондонського філармонічного оркестру, а також є почесним довічним диригентом Римської опери, передають Патріоти України.
Повідомляється, що в столицю України Муті привезе свій проект «Дороги долі», який більше 20 років проводиться в неспокійних точках земної кулі, несучи миротворчу місію. У колектив увійдуть музиканти Національної опери України, оркестру Луїджі Керубіні, а також юні виконавці з Маріуполя.
На Софійській площі виступлять також зірки опери Сергій Магера, Людмила Монастирська, а в ролі читця постане американський актор Джон Малкович. Він буде декламувати уривки з текстів Президента Лінкольна. Раніше цю роль виконували Білл Клінтон, Маргарет Тетчер і Барак Обама.

Концерт буде показаний по телебаченню в Україні і в Італії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...