Лейтенант столичної поліції поїде на конкурс краси Miss World Plus Size (фото)

На конкурсі Miss World Plus Size, який пройде в Сінгапурі, Україна буде представлена ​​вперше.

Від нашої країни поїде лейтенант поліції Вікторія Щелко, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

Відзначається, що 28-річна красуня і раніше брала участь у конкурсах як модель стандартних розмірів, але після народження дочки сильно набрала вагу.

"Вона - жвава, товариська і харизматична. У неї 5 вищих освіт. Уже в 22 роки була директором школи. А зараз клац - лейтенант столичної поліції: навчає автомобільному водінню", - пише ЗМІ.

Потрапити на конкурс українці вдалося тільки після створення "Міс Україна Plus Size" і отримання української та міжнародної ліцензії.

Як розповіла Вікторія, в Сінгапурі конкурс триватиме 5 днів. "Перший день - це зустріч делегацій і потім у нас ввечері візитівка. Другий день - таланти. Для цього ми обрали майже народну пісню "Материнська любов", але насправді автор її - Мозговий. Після талантів йдуть купальники. У нас буде фотосесія з трансляцією в онлайн-режимі на сайті - і люди з усього світу зможуть проголосувати за дівчину, яка отримає приз глядацьких симпатій. Ще один нюанс конкурсу - національний костюм. У нас чудові дизайнерські вінки, народний костюм зі 100-річною вишивкою, велика плахта, старовинні чоботи. Буде ще "Шайн лук" - проходка в блискучій сукні. А потім - фінальний вихід у чорній або червоній сукні", - поділилася красуня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...