Ліга Європи: "Ти що!? Ти зараз залишив удесятьох нас! Бл**ь, у вас синдром там у Києві. Мізків взагалі нема", - тренер "Зорі" на камеру відматюкав футболіста

У стартовому матчі 4 раунду кваліфікації Ліги Європи проти німецького "Лейпцига" (0:0) "Зоря" залишилася в меншості вже на 17-й хвилині.
червона картка Богдану Леднєву

Півзахисник луганців Богдан Леднєв після того, як проти нього сфолив Марсело Сараччі, не стримав емоцій і відверто відмахнувся від суперника, за що й отримав червону картку від арбітра Бенуа Бастьєна, передають Патріоти України.

Коли футболіст залишав поле, наставник "Зорі" Юрій Вернидуб гостро відреагував на ситуацію: "Ти що!? Ти зараз залишив удесятьох нас! Бл**ь, у вас синдром там у Києві. Мізків взагалі нема", - вигукнув Вернидуб у бік хавбека.

Після матчу Вернидуб підтримав гравця: "Це все емоції. Просто сказав, що не можна так поводитися. Так, було порушення, але як би там боляче не було, суддя вже свиснув, тим більше, поставив штрафний в їх ворота. Навіщо відбрикуваться? Це неправильно. Але я все одно потиснув руку Богдану, підтримав його, тому що ви не бачили, а я бачив його в перерві - у нього сльози на очах, переживання.

Молодці і хлопці, які сказали, що він ще молодий, буде йому урок. Їх слова: "Ми за нього відстоїмо". Що вони і зробили. Тому у Богдана боржок перед командою, в наступній грі вийти і забити гол, принести перемогу", - зазначив тренер луганців.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...