Лікарі не підходили, тільки давали таблетки від тиску: Страшна трагедія в лікарні на Закарпатті

В Ужгороді померла 28-річна дівчина з ненародженими двійнятами: сім'я звинуватила лікарів у халатності.

Про це йдеться в сюжеті "24 каналу", передають Патріоти України.

Відзначається, що перші шість місяців вагітність протікала нормально, проте пізніше у дівчини почали набрякати ноги і стало важко дихати.

"Одразу це було розцінено як токсикоз другої стадії вагітності. Я побачив, що на нашому рівні ми не впораємося з цими набряками і вирішив направити її на вищий рівень - до обласного центру", - зазначив завідувач пологового відділення Берегівської районної лікарні Володимир Сагарда.

За словами матері померлої, у перинатальному центрі медики до неї навіть не підходили.

"Лікарі не підходили, тільки давали таблетки від підвищеного тиску. Вона просила допомогти, ніхто нічого не робив. Ми просили врятувати хоча б дочку і зробити їй кесарів розтин, але лікарі нічого не робили", - розповіла мати загиблої Ірина Ламога.

Вона стверджує, що її дочка померла на третій день перебування в лікарні.

Водночас в Ужгородському перинатальному центрі заявили, що у породіллі діагностували набряки в легенях і прееклампсію. У медустанові створили спецкомісію, яка перевірить дії лікарів, і до 15 липня оприлюднить висновки.

У свою чергу родичі дівчини найняли адвокатів, щоб довести лікарську недбалість.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...