Лікарі Новгородської області оголосили недовіру Путіну, звинуватили владу Росії у соціально-економічному геноциді (фото, відео)

16 березня 2019 року учасники мітингу проти "оптимізації охорони здоров'я" у Новгородській області Росії оголосили про початок італійського страйку. Акція проходила в місті Окуловка.

Кілька сотень людей зібралися у відповідь на заклик незалежної профспілки "Альянс лікарів", передають Патріоти України з посиланням на російську службу "Радіо Свобода". Також були представники опозиційних до Кремля політичних партій.

Як зазначали виступаючі, антинародна політика обласних влади і, зокрема, губернатора Новгородської області Андрія Нікітіна, не є їхньою власною ініціативою, а диктується "згори".

Називалося прізвище Путіна, що підтверджує викладене в мережі відео. "І ми повинні ще чітко розуміти, що Андрій Нікітін - призначенець Путіна. І головний винуватець - це Володимир Путін, людина, чиї посадовці бісяться з жиру, не знають яку їм дачу в якій країні купити, той, хто прощає борги геть усім підряд, воює в Сирії, незрозумілими справами займається в Україні. Чомусь у нього усі країни в друзях, окрім Новгородської області.

Нікітіна та всю його ненаситну орду треба відправляти в Москву, у відставку. Але за геноцид, за антисоціальну політику, за фактично скасування пенсій - оголосити недовіру президенту Російської Федерації Володимиру Путіну!", - було сказано на мітингу.

Присутні зустріли такий заклик оплесками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...