Лікарі розповіли про стан 12-річної породіллі зі Львівщини

Дитину породіллі Тані з Борислава Львівської області, яка нещодавно в свої 12 років стала мамою, перевели в обласну клінічну лікарню. Сама молода мама почувається нормально.

Про це повідомляє видання "Комсомольская правда в Україні", передають Патріоти України.

Як стало відомо, дитина народилася недоношеною (35 тижнів замість належних 40). Лікарі стан новонародженої не коментують, посилаючись тим, що, з огляду на кесарів розтин, і ранній вік мами, наслідків уникнути не вдасться.

Коли Таня завагітніла і стала набирати вагу, на її стан особливо ніхто не звернув уваги. У вересні, кажуть у Бориславі, в школу Таня вже не пішла - погано себе почувала. А незабаром стривожена мати побігла з нею до лікаря. Втім, тривоги також не були пов'язані з вагітністю.

"Скарги були звичайні, чи тона головний біль, чи то на різі в шлунку. Аня, мама її, тепер уже бабуся, не на жарт перелякалася, коли побачила живіт. Але як повіриш, що твоя дитина в 12 років готується народжувати? І вирішила, що пухлина, помчала до педіатра", - згадують сусіди.

За словами очевидців, першою реакцією на вердикт лікаря був шок. І для Тані, і для її мами, за їхніми ж словами, ця новина стала сюрпризом. "Таня почала набирати вагу, округлилася тільки в останні кілька місяців, ось і не помічали", - виправдовують матір місцеві жителі.

Таніна сім'я вважається багатодітною і стоїть на обліку, як малозабезпечені, у Ганни є статус матері-одиночки.

Втім, мешканці Борислава описують сім'ю так: "Усі маленькі гості завжди нагодовані, доглянуті, охайно одягнені, школу не пропускають - вона за всім спостерігала. Сама Таня вчилася добре - не відмінниця, але за знаннями ні в чому не відставала. А мати її - інфантильна трішки. Може, це і доньці передалося, якесь нерозуміння можливих наслідків інтимних відносин. Ось і вийшло так, що народила дитину в 12 ".

Саму Таню, зазначають у міськраді, по всій видимості, будуть переводити на індивідуальне навчання хоча б на перший час - інакше доглядати за донькою вона не зможе. Батько дитини запросив генетичну експертизу і поки чекають її результати.

За фактом статевих відносин з особою, яка не досягла статевої зрілості, відкрито кримінальне провадження. Санкція передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Призначено низку експертиз, - зазначили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...