"Ліквідація... Росії": Українці жорстко відреагували на ультиматум російського продюсера

Продюсер серіалу "Ліквідація 2" Рубен Дишдишян заявив, що якщо українська влада не забезпечать безпеку знімальної групи під час роботи в Одесі, то сценарій перепишуть під Росію.

Українці в соцмережах жорстко відреагували на такий ультиматум, передають Патріоти України.

"Перепишуть під Росію? Із задоволенням подивився б серіал" Ліквідація Росії ", - написав у Facebook Дмитро Архангельський.

"Та хоч під Китай", - зазначив Victor Podlozovik.

Крім того, новина з заявою Дішдішян розмістив в своєму Twitter відомий сепаратист Олег Царьов, чим ще більше розлютив користувачів соцмережі.

Йому відразу ж запропонували знятися в серіалі в ролі божевільного.

"Довбо * б протверезів і написав. Іди нах разом з г.ндоном Машковим і всієї "Ліквідацією". З * ка, бл * ді ...", - написав на своїй сторінці в Facebook політолог Олексій Голобуцький.

"А в новій серії Царьов буде грати міського божевільного або просто алкаша? Ну іншу роль він просто не запам'ятає, а так легка імпровізація на зайвої хромосомі ... Бьідло схаває", - зазначив Руслан Темченко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...