"Любі друзі" по-кремлівськи: У Путіна з Ксюшею Собчак відбулась інтимна зустріч - ЗМІ

Британська телерадіокорпорація BBC дізналася про особисту зустріч президента Росії Володимира Путіна з журналісткою Ксенією Собчак, яка раніше висловлювала намір поборотися за президентський пост.

Мама Ксенії і вдова першого мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака Людмила Нарусова розповіла, що зустріч була присвячена зйомкам нового фільму до 80-річчя градоначальника, з яким Путін був близький в молоді роки, передають Патріоти України.

Ще два анонімні джерела відзначили, що розмова про фільм пройшла під прицілом відеокамер, проте після нього Путін і Собчак усамітнилися і продовжили бесіду, очевидно, на інші теми.

«Після того як оператори, освітлювачі та інші пішли, Путін і Собчак залишилися поговорити наодинці», - розповів один зі співрозмовників.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков відмовився коментувати цю інформацію, однак висловився головний редактор радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедиктов. У своєму Тelegram-каналі він підтвердив інформацію про зустріч, але не назвав джерела.

«Так, Віра Кричевська знімає фільм про Анатолія Собчака. І так, Ксенія Собчак брала інтерв'ю у Володимира Путіна для цього фільму (1 година 15 хвилин). І ні, ця зустріч відбулася після того, як АП злила в "Ведомости" інформацію про можливу участь Ксенії в президентських виборах», - написав Венедиктов.Так він прокоментував зв'язок цієї зустрічі з публікацією «Ведомостей» від 1 вересня 2017 року, в якій говорилося, що Кремль розглядає можливості виставити на виборах проти Путіна жінку як «спаринг-партнера».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...