Любив Путіна: У Колумбії загадково загинув відомий російський телеведучий (фото)

Російський шоумен і ведучий Андрій Бородін був виявлений мертвим в готельному номері.

Андрій Бородін

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив стиліст Сергій Звєрєв, передають Патріоти України.

"Так, це правда, Андрій загинув. Помер від удару по голові в готелі Колумбії, особливо нічого невідомо. Сергій раніше спілкувався з ним, він допомагав іноді в концертах. Точно не знаю, що він там робив, ніби як відпочивав. Знайомі сказали, що тіло ще там. Мама Андрія виїхала за ним", - розповіла прес-секретар Звєрєва Світлана в коментарі журналістам.

За даними російського посольства в Колумбії, тіло Бородіна було виявлено ще в кінці травня в замкненому номері готелю міста Медельїн, однак, родичам про це повідомили лише недавно.

"За даними поліції, ніякого криміналу там немає, це була ненасильницька смерть", - заявив прес-секретар російського посольства Євген Наумов.

Точний вік ведучого невідомий. Друзі кажуть, що йому не було й 25 років. Також відзначають, що останнім часом Бородін мав фінансові проблеми і перебував у важкій депресії.

"В один прекрасний момент щось пішло не так. Почали кидати його партнери. Він взяв і полетів в Колумбію", - повідомило джерело з оточення ведучого. За його словами, в листуванні друзі намагалися переконати його повернутися в Росію, однак той перестав виходити на зв'язок. "Він спеціально себе занапастив", - стверджує друг загиблого.

Цікавим фактом в його біографії є те, що він був затятим шанувальником політики нинішнього президента РФ Володимира Путіна і навіть вступив в так званий "рух Putin Team".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...