''Люди відскакували, як кеглі!'': У столиці авто вилетіло на тротуар

У Києві водій не впорався з керуванням авто та його занесло по пішохідному переходу і тротуару, на якому були люди.

Небезпечна ситуація виникла на зелений сигнал світлофора, і пішоходи змушені були в паніці розбігатися. Про це в Facebook повідомив голова Київської обласної організації партії "Народний контроль" Тарас Боровський, передають Патріоти України.

"Київська майже Зайцева. Метро Дарниця. Грандіс на швидкості на перехресті повертав праворуч, пішов в занос і проїхав боком по всьому пішохідному переходу, заскочив на тротуар і зупинився. Для пішоходів горіло зелене і близько 15 осіб під час його вишуканого маневру змушені були відскакувати по переходу і тротуару як кеглі. Я теж був кеглею", – зазначив він.

Боровський розповів, що в авто сиділи молоді хлопці, які сміялися, "тому що було їм дуже весело". "На мою пораду, відповідь водія з красивою сережкою у правому вусі була радикальною. Насміхаючись зі створеної ним небезпеки, наїзник відправив мене куди треба і почав піднімати скло, на якому завбачливо лежала моя важка рука. Він згадав прийоми самооборони, які показували в російської передачі "військова таємниця", і почав бити мене по пальцях ключами від машини, але прийом не спрацював, тому що потрапляв він в основному між пальцями в своє ж скло", – додав він.Боровський розповів, що після конфлікту авто з хлопцями поїхало в сторону станція метро "Чернігівська".

"Один шляхетний джентльмен підтримав мене, зробив ці знімки і був готовий свідчити копам. А всі інші ліниво спостерігаючи, говорили: "Та а що? Він же нікого не збив". Ну почекаємо поки зіб'є, тоді вже будемо плакати", – резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...