"Лютое дерьмо есть в любом народе. Но нельзя простить государству", - Доктор Лебединський про культ Сталіна у Росії

Росії не можна пробачити заперечення геноциду, який влаштувала радянська влада.

Про це в Facebook написав російський музикант Олексій Лебединський, передають Патріоти України.

"Можна пробачити цих дурних, неосвічених, агресивних і принижених людей, що покладає біля погруддя Сталіна квіти. Люте лайно є в будь-якому народі і в великій кількості. Але не можна пробачити державі і його іншим громадянам, що цих людей не зупиняють і не визнають посібниками жахливого геноциду народів СРСР, рівного якому не було в усій історії людства", - зазначив музикант.

Він підкреслив, що турки знищили мільйон вірмен, і заперечення цього геноциду справедливо засуджується всім світом.

"Сталін знищив більше 30 мільйонів радянських громадян, беручи до уваги ще мільйонів тих, хто загинув за його вини гарматним м'ясом під час фінської та Другої світової. І зараз, в 2017-му році, нащадки катів свого народу і що приєдналися до них дурні люди несуть до пам'ятників найбільшого вбивці 20-го століття квіти. і решта народу цієї країни бачить і мовчить. Держава мовчки схвалює... Я особисто знаю жалюгідні тисячі порядних людей серед мого народу, яким так само нестерпно соромно і боляче за те, що було, соромно за то, що є, і соромно за те, що, без сумніву, Буде", - підсумував Лебединський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...