"Лютий пи*дець": Мережу шокували фото із конкурсу краси в окупованому Криму

Російські окупанти провели "конкурс краси і грації" "Крымгазсети"...

Цитата: "Жюри оценивало конкурсанток по трем параметрам: эстетика, внешний вид и уровень исполнения". Як жаль, що до цього переліку не включили таку категорію як "здоровий глузд".

Про це йдеться на сторінці Рагу.лі у Facebook, передають Патріоти України.

"Закляття долини змій". Новітня версія. Амаяк Акопян викликає Сатану. Сатана не проти.

Конкурсом краси, виявляється, може бути навіть пантоміма на тему "бабушкі, що продаються за гречку". Треба терміново патентувати це ноу-хау.

Ця дохла шпротина викладена з фруктів – це карта Криму, якщо ви одразу не зрозуміли. Той прикрий момент, коли люди не розуміються не лише на тому, як виглядає Крим, але і на тому, що робити з їжею. А їжа живить мозок. Це пішло б їм на користь.

Коли ти вирішив приєднатися до "ядерної держави" і готовий демонструвати, наскільки готовий до ядерного майбутнього.

Провинний янгол, у якого крила менші за лапки.

Перформенс "Парасолі і чад"

Спортивні виступи навели на пояснення того, що відбувалося на сцені. Не здивуюся, якщо конкурсантки не раз билися головою під час підготовки до демонстрації краси.

Тему розвалу сходження розкрито.

Для того, щоб підкреслити маразматичність всього, що відбувалося на сцені, туди до купи випустили "казаків".

Хотілося б вірити, що це прелюдія до харакірі. Але ні.

Ну і хто б міг подумати, що в кримгазівському конкурсі краси настільки все складно, що серед конкурсанток були навіть штурмовики. Хоча зрештою на такому контрасті очевидно, що Лукас нічого не знає про Імперію Зла.

Єті з туалетних йоршиків з ППШ у нездорових руках символізує нам, з чим ми маємо справу в нашому Криму і бажає хорошого дня. Тра-та-та-та-та!

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...