"Ёлки-палки, лес густой": У мережі показали трасу в РФ, яка несподівано закінчується... деревами (відео)

Житель Амурської області виявив «смертельну» ділянку на російський трасі А-360 «Лена», яка несподівано переривається деревами.

На початку ролика чоловік попередив одного з водіїв про небезпеку даної ділянки траси. Після цього він зняв сам тупик, поруч з яким встановлено знак, який вказує відстань до найближчих населених пунктів, повідомляють Патріоти України.
На думку чоловіка, на ділянці постійно відбуваються події: «машини падають в кювет, втрачають бампера і врізаються в дерева». Він підкреслив, що знаків, що вказують на тупик, на трасі не встановлено.

«І ось мчиш, мчиш, все класно, швидкість 130, і закінчується дорога, асфальт. І перед вами, панове, відкривається просто ліс. Тут навіть дорожники потурбувалися - вирубали кілька дерев, щоб, коли ти злетиш з цієї дороги, ти не в дерево влетів, а між деревами, туди, подалі», - розповів чоловік.

Журналісти звернулися в дорожнє агентство, що займається будівництво траси. У прес-службі відомства зазначили, що ділянку зроблено «на майбутнє випрямлення».

«Перед в'їздом є інформаційний знак з вказівкою напрямку руху по основній дорозі. Щоб уникнути повторної появи подібних компрометуючих відео ділянку буде додатково обставлений дорожніми знаками і водоналивні блоками», - повідомили в прес-службі.

Ділянку траси А-360 «Лена» (4-38 кілометр), на якому знаходиться тупикова розв'язка, ввели в експлуатацію в 2016 році.

Федеральна автомобільна дорога А-360 «Лена» є єдиною автомагістраллю, що зв'язує Якутськ і північні райони Росії. Незважаючи на недавню реконструкцію траси, на ділянках регулярно проходять ремонтні роботи. На автомагістралі також передбачалося побудувати міст через річку Лена, але будівництво було відкладено в зв'язку з виниклою необхідністю будівництва моста через Керченську протоку.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...