Ломаченко - Ригондо: Стало відомо, скільки боксери отримали за бій і чому кубинець відмовився продовжувати поєдинок (відео)

Кубинський супер-чемпіон за версією WBA у другій легшій вазі Гільєрмо Рігондо переконує, що тепер йому немає прощення після бою з українцем Василем Ломаченком.

Василь Ломаченко

Таку заяву спортсмен зробив одразу після двобою, передають Патріоти України.

"Я програв, але все через мою руку. У другому раунді я зазнав пошкодження у районі передпліччя, відтак більше не міг продовжувати бій", – зауважив він.

Також названі гонорари спортсменів за цей поєдинок. За даними видання Boxingnews24, Ломаченко отримає близько 1,2 мільйонів доларів. Дохід кубинця істотно менше - близько 400 тисяч доларів.

Нагадаємо, бій Ломаченко – Рігондо завершився достроковою перемогою українця перед початком сьомого раунду. Поєдинок відбувся у американському Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden уранці 10 грудня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...