"Лоск прежней сытой жизни при укропах догорает?": Гуманітарна тухлятина

Жителі окупованої Макіївки в соціальних мережах обурюються через низьку якість гуманітарної допомоги, яку бойовики видають сім'ям з маленькими дітьми.

Фото із соцмереж

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ДонПресс.

Так, одна з мешканок Макіївки виставила фото дитячих консервів російського виробництва і написала: «Три банки поспіль! Я отримала гумдопомогу! Думала це брехня! Отримала дитячу гумдопомогу. Ось! Три банки поспіль! І чверта і т.д. До цього давали нормальну! Я розумію, що ніхто нікому не винен! Але все одно десь правда повинна бути! Фото можу додати з цієї партії що дали!».

Коментуючи пост, люди пишуть (мовою оригіналу):

«Больше напоминает кошачью консерву»

«Животным скормите, не выбрасыватьже.))»

«Так война же, ребят я в шоке с этого народа.»

«Я своему ребенку такое не даю»

«Консервированные ополченцы»

«Ипать. Прошло три года… Посмотрите на себя. На фотографиях все такие модные, красивые, успешные. Гуманитарку обсуждают. Протухшую. Одна на хлеб мажет, другая животных кормит, третья в куче говна конфету ищет. Дожили. Что, господа новоросы, лоск прежней сытой жизни при укропах догорает?»

«У нас тоже испорченная, отдаем животным. А кому говорить об этом, людям которые ее выдают? Они послушали и забыли»

«О! А как вы хотели? Это же бесплатно, да еще от русского „брата“. Кушайте и права не качайте, не жалуйтесь. Вы же за это боролись, по референдумам бегали»

«Жрут аж бегом, толпами ходят просят по всем собесам, тыкая детей своих и соседских)».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...