"Луганські канікули": Росіянка розкрила подробиці "відпустки" свого сина на Донбасі

Стали відомі подробиці про російського контрактника, якого взяли в полон українські герої.

Жителька Алтайською краю Росії Світлана Агєєва підтвердила, що 22-річний Віктор Агєєв, якого схопили у полон українські військові на Луганщині є контрактником російської армії. Жінка впізнала свого сина на фотографіях, повідомляють Патріоти України з посиланням на російську службу "ВВС".

Мама Віктора Агєєва, його друзі та колишні товариші по службі підтвердили, що після строкової служби той залишився служити в армії за контрактом, який підписав у березні 2017 року.

У 2015 році Віктор Агєєв отримав середню професійну освіту в Алтайському державному коледжі за спеціальністю електро-газозварник третього розряду. Після закінчення коледжу він в 2015-2016 роках проходив строкову службу у військовій частині 65246, розквартированої в Новочеркаську Ростовської області. Один з колишніх товаришів по службі Агєєва підтвердив, що той перебуває в Україні, а на уточнююче запитання чим він там зайнятий, пояснив: "Контрактник. Платять достатньо".

Мама Агєєва Світлана підтвердила, що затриманий під час боїв біля Жолобка є її сином. За її словами, 18 березня 2017 роки її син підписав контракт, новим місцем служби сина став Батайськ Ростовської області, де розквартирована 22-га окрема гвардійська бригада спеціального призначення ГРУ Генштабу Росії.

Світлана Агєєва сказала, що ніхто з командування з сім'єю військовослужбовця, що потрапив в полон, поки не зв'язувався. На запитання, чи говорив син про те, що він воюватиме в Україні, Світлана Агєєва відповіла: "Він завуальовано [говорив]. Він казав: вчимося-вчимося, працюємо-працюємо".

У міністерстві оборони РФ наразі не прокоментували новину про те, що контрактник Віктор Агєєв потрапив в полон на території України.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...