Луганський сепаратист, внесений в базу даних "Миротворця", готується обійняти високу посаду в Україні

Пост головного лікаря Кременчуцького пологового будинку може зайняти спільник терористів "ЛНР", "народний лікар Луганської народної республіки" Володимир Клімов.

Володимир Клімов

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Сергій Іванов, передають Патріоти України.

За його словами, він дуже давно особисто знає Клімова - вчилися в одній школі. На посаді в "ЛНР" лікар прославився публічною обіцянкою відібрати житло у співробітників Луганської обласної клінічної лікарні, які відмовилися працювати на окупанта.

"Сьогодні Клімов за підтримки міського голови Кременчука намагається зайняти пост головного лікаря Кременчуцького пологового будинку. Я прекрасно знаю, яким чином Вовчик залишається поза увагою українських спецслужб, і хто загортає у "плєдіки" луганських сепаратистів, зокрема колишнього заступника міністра охорони здоров'я "ЛНР" Малиша, екс-голову Луганської ОДА Пристюка і багатьох інших", - додав Іванов.

За інформацією Кременчуцького видання "Програма Плюс", після перебування на "посаді" "народного лікаря" у "ЛНР" Клімов також безуспішно намагався працевлаштуватися у Росії.

Зазначається, що мер Кременчука Віталій Малецький кандидатуру скандального лікаря запропонував на прохання "тільки одного представника медичної спільноти міста, прізвище якого відоме".

Варто зазначити, що Клімов ще в 2015 році був внесений у базу даних сайту "Миротворець" як "сепаратист-пропагандист" за надання лікарської допомоги "ополченню" під час військових дій.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...