Луганських терористів охопила паніка, - Тимчук

Виїзд до Росії ватажка бойовиків так званої Луганської народної республіки Ігоря Плотницького викликав паніку в середовищі керівництва "адміністративних органів ЛНР".

Про це повідомив нардеп від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook, передають Патріоти України.

"Утеча до РФ ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького внаслідок конфлікту з ватажком "МВС ЛНР" Ігорем Корнетом викликала паніку в середовищі керівництва "адміністративних органів" цього псевдодержавного утворення. У середовищі представників "адміністрації глави ЛНР" і "міністерств" поширюють інформацію про ймовірне об'єднання "ЛНР" і "ДНР" в одне квазідержавне утворення з адміністративним центром у місті Донецьку. "Чиновники ЛНР" побоюються, що перехід під керівництво "ДНР" можуть супроводжувати чистки серед керівників структур "ЛНР" з обвинуваченнями їх у сприянні діяльності спецслужб України з метою усунення від керівництва "людей Ігоря Плотницького", – зазначив Тимчук.

За його словами, деякі керівники терористичної організації висловлюють намір виїхати за межі окупованих територій Луганської області. Вони не відкидають можливості збройного протистояння з бойовиками "ДНР" з боку частини терористів "ЛНР", лояльних Плотницькому, додав Тимчук.

"Активно мусують тезу про те, що рішення про об'єднання "ЛНР" і "ДНР" можуть ухвалити у зв'язку з діяльністю Олександра Захарченка (ватажок "ДНР". – ред.), який останнім часом постійно повідомляв російських кураторів, зокрема й під час відвідин Москви, про нездатність Ігоря Плотницького ефективно керувати територією "ЛНР" і про перманентний перерозподіл сфер впливу між ватажками "ЛНР", – написав нардеп.

Тимчук додва, що на фоні подій у "ЛНР" російські окупаційні війська на Донбасі не припиняли активних бойових дій на фронті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...