Лукашенко в істериці: Фактично, Білорусь вже контрольована Росією на 100%

Президент Білорусі Олександр Лукашенко пізно усвідомив, що збільшення російської військової присутності після навчань "Захід-2017" несе загрозу його правлінню.

Євген Дикий

Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив публіцист, екс-боєць "Айдара" Євген Дикий, передають Патріоти України.

"Швидше за все, після маневрів "Захід-2017" значна частина російських військ, які прийдуть до Білорусі на маневри, залишиться там. Наскільки мені відомо, Лукашенко вже зараз в істериці. До речі, я не виключаю, що його візит до Києва - це одна з спроб знайти вихід із ситуації. Він засмикався, він зрозумів, що у нього з рук, фактично, повністю відбирають країну, де він звик вважати себе господарем. Але боюся, що він засмикався дуже пізно", - вважає ветеран АТО.

За словами Дикого, всі силові відомства Мінська вже знаходяться під контролем Москви.

"Насправді, в Білорусі інфільтрація пройшла значно сильніше, ніж навіть у нас в період Януковича. Там вже пряме ручне управління і армією, і службою безпеки і, якщо Лукашенко сильно рипнется, то його приберуть. Де-факто, Білорусь вже контрольована Росією на 100%. Таким чином, фактично, у нас ще кілометрів на 800 збільшиться кордон з Росією", - уклав він.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...