Луценко втрутився у конфлікт навколо Міського саду Одеси

Генпрокурор України Юрій Луценко, коментуючи ситуацію із забудовою в міському саду Одеси, заявив, що він "за протести, але без каміння".

Прокуратура оскаржила рішення про забудову міського саду в Одесі. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко. Його заяву оприлюднила прес-секретар Лариса Сарган у Facebook, передають Патріоти України.

"Луценко наголосив, що прокуратура виступає на стороні мітингуючих, але протести мають носити ненасильницький характер", – написала Сарган.

Генпрокурор додав, що він "за протести, але без каміння".

"Стерненко (колишній лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко. – ред.) – організатор не першої акції з насиллям. Начальнику поліції проломили каменем голову, багатьом простим хлопцям із поліції теж завдали камінням травми", – заявив Луценко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...