"Львів проти УПА", - Національний корпус

Як зазначают в "Національному корпусі", депутати фактично заборонили підіймати у Львові червоно-чорний прапор української героїки над адміністративними будівлями.

Про це йдеться в заяві політичної партії "Національний корпус" у Facebook, передають Патріоти України.

"16 лютого Львівська міська рада ухвалила надзвичайно ганебне рішення. Депутати фактично заборонили підіймати в нашому місті червоно-чорний прапор української героїки над адміністративними будівлями. Відповідна постанова була прийнята з ініціативи міського голови Андрія Садового та його ручної партії "Самопоміч". Це відвертий плювок в обличчя усім патріотичним львів'янам, яким нинішній мер і очолювана ним політсила вкотре демонструють свою антиукраїнську сутність.

Як відомо, ще на початку місяця міські ради Тернополя та Івано-Франківська затвердили офіційний статус червоно-чорного прапору визвольної боротьби, який відтепер майорітиме над тамтешніми держустановами у визначені дні. Натомість, у Львові націоналістична ініціатива із вшанування пам'яті борців за волю України наштовхнулась на запеклий опір продажної влади.

Для відомого тісними контактами з російським олігархатом та польським українофобським політикумом Андрія Садового регулярне підняття стягу УПА було абсолютно неприпустимо. Тож, він разом зі своїми посіпаками зробив усе, щоб заблокувати вивішування окроплених кров'ю тисяч героїв червоно-чорних прапорів.

Депутати від "Самопомочі" та "Громадянської позиції" не лише провалили голосуванння за постанову про урочисте вивішування червоно-чорних стягів. Також ліволіберальні манкурти затвердили ініціативу заступника Садового Москаленка, яка юридично забороняє підіймати прапори героїв УПА над адмінбудівлями поруч з державними.

Для обізнаних людей така позиція чинного мера та його однопартійців цілком закономірна. Адже ще не так давно Садовий гостинно зустрічав у Львові відвертого українофоба Ващиковського й водночас нинішній міський голова дотепер палко захищає інтереси російського олігарха Чуркіна.

Таким чином у Львові, де жили й боролися Юліан Головінський, Роман Шухевич, Степан Бандера, влада фактично забороняє належно вшановувати їхню пам'ять.
Прийняте на догоду московським та польським друзям Садового рішення міськради є відвертим актом зневаги до всіх полеглих українських героїв.
Після зрадницької ухвали можна прогнозувати, що наступним рішенням міської влади буде підняття триколірного шмаття над Ратушею.

Ми, українські націоналісти, не дозволимо купці продажних зрадників паплюжити честь нашого міста! Національний Корпус зробить усе для скасування ганебного рішення, адже Львів - це націоналістичний бастіон, який пам'ятає своїх героїв!"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...