Львів'янин у костюмі пеніса мітингував за права жінок (фото, відео)

Чоловік став учасником мітингу "Права жінок – права людини", який організував центр "Жіноча перспектива".

У центрі Львова 8 березня чоловік вбрався пенісом і закликав вставати за права жінок, передають Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

Акція проходила в історичному центрі міста. Учасники зібралися на Площі Ринок з плакатами, на яких було написано "Рівні умови праці для всіх", "Стоп насильству щодо жінок", "Говори! Не мовчи!", "Мама терпіла, а я не буду".

Одночасно проходила акція традиційних сімейних цінностей. Жінки тримали плакати "Моє свято – День матері", "Проти гендерних квот", "Не для феміністок весна настала, не для перегною лівацьких ідей танув сніг".

На заходах були видатні львів'яни та іноземці – дослідниці, історикині, активістки та активісти, які наголошували на необхідності врегулювання проблеми насильства. Вони вимагали збільшити кількість жінок у владі, викорінити різницю в оплаті праці, а також прибрати стереотип про те, що жінка повинна бути "берегинею домашнього вогнища".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...