Львівський гурт претендує на престижну міжнародну музичну премію (відео)

Відео на пісню In the Depth львівського етно-гурту ATMASFERA потрапило у номінацію "Найкраще музичне відео" американського музичного фестивалю Round Glass Music Awards 2018.

Round Glass Music Awards відзначає музикантів, що створюють композиції про мир та екологічну свідомість, передають Патріоти України.

Організатори отримали 3,5 тисяч записів з 80 країн. У кожній номінації обрали шість конкурсних робіт.

"Якщо музика змінить життя хоч однієї людини, це успіх, - каже PR-менеджер групи ATMASFERA Марія Кропатницька, - Люди шукають у композиціях ATMASFERA більше, ніж звуки музичних інструментів. Ділимось добротою та гармонією, які допомагають нам зрозуміти самих себе. Чим складніша політична ситуація в країні, тим більше звертаються до такої музики.

Пісня In the Depth про пошук щастя у глибині себе. Гурт часто подорожує. За вікном автомобіля міняється картинка. З'являється бажання затриматись, зануритись всередину себе. Навколо різні мови і люди. Але відчуваєш, що є щось спільне і незмінне всередині кожного. Ми прагнемо одного - бути щасливими та жити в мирі та спокої.

Музиканти практикують філософію йоги понад 10 років. Ведичне знання є основою стилю життя музикантів, надихає створювати музику, яка б піклувалась про свідомість людей. Приспів композиції In the Depth — це мантри на давній індійській мові санскрит".

Кліп In the Depth знімався в Норвегії та українських Карпатах. Режисер — Михайло Пузюрін, колишній гітарист гурту ATMASFERA.

Групу ATMASFERA створили 2003 року. Поєднує екзотичні інструменти флейту, мандоліну, арфу, саксонет, дарбуку та інші. Переможець та учасник музичних фестивалів Woodstock у Польщі, MoldeJazz у Норвегії, GBOB у Великій Британії, "Країна Мрій" в Україні, "EUROPA-Fest " у Румунії, MJR в Литві, Foure у Казахстані.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...