Лише через місяць після оголошення вироку один з "мажорів", які влаштували резонансний дебош в центрі Миколаєва, вийшов на свободу за амністією

Йдеться про Геннадія Сімова, який увечері 30 серпня 2016 року разом з Артемом Слободянніком на центральній вулиці Миколаєва Соборній кидалися з кулаками на перехожих, деяких побили.

Геннадій Сімов

Слідство і суд тривали більше року, передають Патріоти України з посиланням на "Факти".

4 вересня Центральним судом Миколаєва було оголошено вирок за ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство із наданням опору органам правопорядку), яким обидва правопорушника були засуджені до 2 років позбавлення волі.

І ось, днями той же суд Центрального району Миколаєва задовольнив клопотання Геннадія Сімова про звільнення його від відбування тюремного терміну.
У рішенні суду йдеться, що відповідно до Закону України «Про амністію в 2016 році» звільненню від відбування покарання у вигляді позбавлення волі підлягають особи, визнані винними в скоєнні умисного злочину, що не є тяжким або особливо тяжким, а також особи, які на день набрання силу закону мають дітей, яким не виповнилося 18 років.
Оскільки Геннадій Сімов вчинив злочин середньої тяжкості і має малолітню дочку, суд задовольнив його клопотання, підтримане адвокатом. Прокурор, який раніше підтримував обвинувачення, проти клопотання не заперечував.
Варто відзначити, що багатьох користувачів соцмереж здивував такий результат справи. Люди вважають, що Сімова «спеціально підводили під амністію».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...