"Мы очень надеемся на Вашу добрую волю": Дружина капітана затриманого в Чорному морі судна звернулася до Путіна

Тетяна Новицька повідомляє, що в даний момент її чоловік Віктор знаходиться в Сімферополі на підписці про невиїзд, живе на орендованій квартирі і чекає суду.

Дружина капітана Очаківського риболовецького судна ЯМК-0041 Віктора Новицького Тетяна, звернулася до президента РФ Володимира Путіна з проханням про звільнення її чоловіка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній заст. мера міста Очакова Гордій Бєлов, передають Патріоти України.

«Я завез её обращение в общественную приёмную президента Российской Федерации (по имеющейся информации Г. Белов находится в России — ред.). От себя добавлю, что большая часть украинского истеблишмента и практически все украинские СМИ, после Керченского инцидента, переключились на тему наших арестованных моряков, а про Виктора Новицкого попросту забыли. Присоединяюсь к стремлениям Татьяны и верю, что скоро Виктор будет дома», — повідомляється на сторінці.

Нагадаємо, риболовецьке судно з Очакова ЯМК-0041 було затримано в травні 2018 року, а щодо капітана судна громадянина України Новицького В.В. за фактом незаконного видобутку водних біологічних ресурсів порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 256 Кримінального кодексу Російської Федерації (незаконний видобуток (вилов) водних біологічних ресурсів, вчинений особою з використанням свого службового становища). На судно «ЯМК-0041» було накладено арешт.

Тетяна Новицька повідомляє, що в даний момент її чоловік Віктор знаходиться в Сімферополі на підписці про невиїзд, живе на орендованій квартирі і чекає суду.

«Наша семья полностью обесточена в материальном плане. Из всех членов команды ЯМК-0041 и судна „Норд“ не в родном доме находится только Виктор Новицкий. Пожалуйста, окажите содействие, чтобы Виктор Новицкий точно так же вернулся в родной дом, как капитан судна „Норд“ Владимир Горбенко. Мы очень надеемся на Вашу добрую волю, так как соскучились за мужем и отцом», — пише Татяна Новицька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...