"Мы уже дно пробили. Пятое дно": Скандальний екс-міністр принизив Україну і заявив про спільне майбутнє з РФ (відео)

Українцям варто не викрикувати патріотичні гасла, а зайнятися розвитком економіки, оскільки зараз Україна зазнає величезних економічних втрат, заявив екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко.

Євген Червоненко

"При цьому українці, незважаючи на незгоду з Росією, повинні придумувати способи її переграти, не несучи збитків", - сказав він в ефірі телеканалу ZIK, передають Патріоти України.

"Всі цифри говорять про те, що ми були якраз вигідніші і дешевші за Росію, ніж західні аналоги по високотехнологічним виробництвом з доданою вартістю. Вищий патріотизм, я вважаю, не кричати" Слава Україні "і" Слава нації ", а нагодувати всіх, заробити грошей і на них побудувати армію ", - вважає Червоненко.

Червоненко заявив про жалюгідний стан економіки України. "Давайте повернемося ні до ось цього "Слава Україні", а повернемося до "де наші грош"і. Ми вже дно пробили. П'яте дно", - сказав Червоненко.

Він додав, що в день в країні закривається майже тисяча компаній, що є вироком. При цьому, за словами Червоненка, в України і Росії є спільне майбутнє.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...