"Мы вам покажем кузькину мать!": Порошенко на каналі Ахметова погрожував Росії новітніми ракетами

Президент України Петро Порошенко заявив, що в разі вторгнення Росія нарветься на міць української армії, яка в рази зросла порівняно з 2014 роком.

Таке попередження Порошенко зробив в ефірі телеканалу "Україна", передають Патріоти України. Президент також нагадав про ракетний потенціал української держави.

"Якщо, не дай Бог, зараз хтось спробує або вирішить перевірити на міцність українську армію й Україну, навіть якщо це буде Російська Федерація, яка прийме рішення продовжити наступ, або ті десятки дивізій ухвалять рішення перетнути кордон – ціна, яку Росія заплатить за цю авантюру, буде незрівнянно вищою, ніж ціна, яка була в 2014 році",– пригрозив він, відповідаючи на питання, чи готові ЗСУ до вторгнення 80-тисячного російського військового угрупування.

Порошенко запропонував проаналізувати, як виглядає українська армія зараз, зазначивши, що бійці ЗСУ забезпечені всім необхідним для успішного несення служби.

Наголосив президент і важливості створення нової ракетної програми в Україні, що стало необхідним після порушення Росією Договору про ракети середньої і меншої дальності. "Я наголошую, як президент і як верховний головнокомандувач ЗСУми не збираємося ні на кого нападати, ми не збираємося застосовувати ракетні технології, як інструменти нападу. Але відповідальність агресора, якщо агресія буде продовжена і буде завдано ударів по Україні, то збільшення радіусу дії і потужності, звичайно ж, підвищить ціну, яку агресор заплатить за свої авантюрні і безвідповідальні рішення", – підсумував Порошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...