Мабуть, наступний держбюджет представляти в якості прем'єра не розраховує: Гройсман "кинув" нардепів з погодженими "хотєлками"

Як виявилося, уряд виділив мажоритарникам лише 20% з того, що вони просили.

Нардепи віддали голоси за ухвалення держбюджету, але домовленості з ними було виконано урядом лише частково. Про це повідомили джерела Економічної правди, передають Патріоти України.

Під час голосування за бюджет на 2019 рік у ніч на 23 листопада мажоритарники домовлялися з Гройсманом та іншими урядовцями, що підтримають цей законопроект лише за умови виділення на їхні округи необхідних субвенцій.

Понятійно домовилися, що розмір цих субвенцій коливається в районі 10 мільйонів гривень. Але, як виявилося згодом, уряд виділив мажоритарникам лише 20% з того, що вони просили.

Обмануті депутати мали намір скаржитися президенту Петру Порошенку та розбиратися з Гройсманом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...