Мадам не права: В Одесі п'яна "багиня" при посаді материла патрульних та кидалася з кулаками на свідка (відео)

Заступник начальника Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міськради Діана Тирновенко вкрай буйно поводилася за кермом авто.

Жінка була з явними ознаками алкогольного сп'яніння, використовувала нецензурну лайку в бік працівників поліції, кулаком вдарила журналіста, подаючи вкрай негативний приклад дитині, яка знаходилася в автомобілі, передають Патріоти України з посиланням на 048.ua.

На явно хуліганські дії з боку вищевказаної дами, співробітники поліції належним чином не відреагували. Вони зачитали її права, а також вилучили документи.

Жінка була настільки п'яна, що не змогла стояти на ногах і впала на газон. Вона посилала "на х .." співробітницю поліції, а також намагалася весь час комусь дзвонити.

048 знайшов сторінку п'яною чиновниці в Фейбсуці. Згідно з декларацією про доходи, Тирновенко володіє автомобілем "Ніссан" 2010 року випуску. За минулий рік чиновниця заробила 105 тисяч гривень (приблизно, по 8700 на місяць), це єдиний її джерело доходу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...