Маги-вбивці "руского міра": Скандал навколо намісника Києво-Печерської лаври отримав продовження (відео)

Своєю скандальною заявою намісник Києво-Печерської Лаври Павло фактично зізнався в застосуванні бойової магії. І визнав себе винним в умисному вбивстві.

намісник Павло

Про це в програмі "Бурчук LIVE" на ObozTV заявив засновник "Руського клубу" Олександр Ваврик. Він підкреслив, що використання різними духовними особами військових заклинань давно не є секретом, передають Патріоти України.

"Будь-яка релігійна діяльність – це магічний вплив. З певного часу християнська церква монополізувала право на магію в суспільстві і постійно нею користується. І всі "обрядодіяння", починаючи з хрещення, закінчуючи відспівування – це все магічні обряди", – пояснив Ваврик.

Тому, впевнений він, те, що використовував митрополит Павло – це не секрет ні для кого. Християнські священики часто застосовують подібну магію: починаючи від окроплення водою і закінчуючи намолюванням куль.

"У сучасній правовій системі це довести неможливо. Але раніше такі визнання сприймалися дуже серйозно. І досі є деякі країни, де це вважається злочином і доводиться. А людям треба бути обережніше, і розуміти, з ким вони мають справу", – підсумував Ваврик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...