Майже 350 осіб: Родина з Одещини претендує на світовий рекорд

Поки рекорд готувався до реєстрації, унікальне сімейство поповнилося ще трьома праправнуками.

Павло Семенюк

В смт Доброслав Одеської області живе сім'я з 346 родичів, яка претендує на титул найбільшої не лише в Україні, а й у світі. Як повідомляє прес-служба Національного реєстру рекордів, на 8 липня запланована офіційна фіксація рекорду - всі члени сім'ї зберуться разом, передають Патріоти України.

Главою сімейства є 87-річний Павло Семенюк, який все життя пропрацював будівельником в Доброславі і був одружений лише один раз. У нього 13 дітей (зараз живі 10), 127 онуків, 203 правнука і 3 праправнука. Старшій його доньці виповнилося 66 років, а найменшим праправнукам ще немає і року.
"Поки цей рекорд готувався до реєстрації, в сім'ї Семенюків народилися ще троє праправнуків. Так що ми можемо говорити, що в родині налічується 346 членів сім'ї саме на цю конкретну дату", - зазначила керівник Нацреєстру рекордів Лана Вєтрова.
Унікальна українська родина може претендувати також і на світовий рекорд. Зараз в Книгу рекордів Гіннеса внесена сім'я індійця Зиона Чана, яка налічує 192 члени: у нього 39 дружин, 94 дитини, 14 дітей дружин і 33 онука.
Джерело: Ліга.net
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...