Майже півсотні осіб стали жертвами негоди на Черкащині (відео)

Внаслідок негоди за медичною допомогою звернулися 48 громадян, 17 осіб (серед яких 4 дітей) госпіталізовані.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, передають Патріоти України.

“Внаслідок негоди за медичною допомогою звернулися 48 громадян, 17 осіб (серед яких 4 дітей) госпіталізовані”, – йдеться в повідомленні.

Кореспондент телеканалу “112 Україна” повідомила, що в місті Золотоноша постраждали двоє дітей.

“У дитячу обласну лікарню вночі потрапив 10-річний хлопчик, якого разом з сестричкою в Золотоноші вдарило стіною”, – повідомила вона.

На ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації залучено 82 людини особового складу та 12 одиниць техніки підрозділів Управління ДержНС.

Зазначається, що найбільше через негоду постраждали Золотоніський і Чорнобаївський райони. У населених пунктах цих районів до цього часу не вдалось повністю відновити енергопостачання, зв’язок, а також водопостачання та водовідведення. У Чорнобаївському районі внаслідок пошкодження газоводу від газопостачання відключено один багатоповерховий житловий будинок на 60 квартир і 38 приватних домоволодінь.

У селищі Вознесенське на залізничну колію впав металевий бункер для зберігання зерна. Зараз конструкції вже прибрали з залізничних шляхів та відновлено рух поїздів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...