"Маккейн зневажав Трампа. Він п'ять з половиною років пробув у пекельних умовах у полоні в'єтнамців. У цей час Трамп грав у гольф", - Олег Пономар

Чому Трампові немає місця на похоронах МакКейна...

Про це на своїй сторінці у Facebook пише політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України.

"Я не хотів сьогодні писати про це. Але у ЗМІ та в коментарях на моїй сторінці ця тема вже лунає.

Так, Джон МакКейн сказав своїй сім'ї, що Трамп не має права бути на його похоронах. МакКейн зневажав Трампа. МакКейн казав про те, що хлопці з не дуже заможніх родин йшли на війну у В'єтнам захищати інтереси Америки та Вільного Світу, в той час як хтось, в кого багато грошей, міг собі купити медичну довідку про те, що в нього кісткова шпора. Це діагноз, з яким Трамп косив від В'єтнаму.

МакКейн п'ять з половиною років пробув у пекельних умовах у полоні в'єтнамців, де його мордували, ламали руки й ноги, тощо.

Роберт Мюллер (спецпрокурор у справі Рашаґейт) теж два роки служив у В'єтнамі, командував взводом морської піхоти, виносив на собі солдатів з поля бою, та отримав кілька нагород.

В цей час Дональд Трамп грав у ґольф.

Після В'єтнаму, МакКейн та Мюллер служили своїй країні (перший — у Конґресі, другий — у ФБР), а Трамп в той час відмивав московські гроші у своїх казино у Лас Веґасі та своїх хмарочосах.

Ось тому перші двоє увійдуть до історії як великі герої Америки. А Трамп попаде до історії як найбільший зрадник Америки.

Ось слова МакКейна про зустріч Трампа з Путіном у Гельсінкі: "Жоден з попередніх президентів ніколи не принижував себе так ницо перед тираном. Президент Трамп не лише не зміг говорити правду про противника, але й виступаючи за Америку перед світом, наш президент не зміг захистити те, що робить нас такими як ми є. Це була, можливо, найбільша ганьба в нашій історії".

Ось чому Трампові немає місця на похоронах МакКейна. За заповітом Джона, там будуть президенти Буш та Обама."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...