"Маленька перемога": eBay прийняв рішення по товарах з символікою бойовиків "Л/ДНР"

Компанія eBay пообіцяла зняти зі свого сайту товари з символікою бойовиків "ЛНР" та "ДНР".

Таку відповідь на звернення посла України в США Валерія Чалого дало керівництво компанії eBay Inc, ідеться на Facebook-сторінці Посольства України у Сполучених Штатах, передають Патріоти України.

"За результатами звернення із закликом зняти з веб-сайту ebay.com товари з символікою терористичних організацій ДНР та ЛНР посольство отримало офіційну відповідь. У ній чітко зазначено, що компанія здійснить необхідні заходи та прибере зі свого веб-сайту згадану продукцію, оскільки ці дві організації включені до санкційних списків США та ЄС. А гроші, отримані від продажу вказаних товарів, можуть бути використані для їх фінансової підтримки", - повідомили в дипломатичній місії України.

Дипломати також повідомили, що очікують аналогічні дії від компанії Amazon. Посольство України в США офіційно звернулося до засновника Amazon Джеффа Безоса з наполегливим закликом зняти з веб-сайту amazon.com товари з символікою терористичної організації ДНР. Крім того, дипломатичною установою до зазначеної ситуації було привернуто увагу Адміністрації Сполучених Штатів, включаючи керівництво Державного департаменту, Міністерства торгівлі та Міністерства фінансів США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...