Маленький гігант великого сексу: У Дмитра Медведєва з'явився шанс зробити кар'єру у порноіндустрії (відео)

Зміна політичної порнографії, де давно став метром, на традиційну, могла б стати блискучим завершенням кар'єри ДАМа та його партнера ВВП.

Росіянка Катерина Макарова, відома як порноактриса Мейсі Ссенс, запропонувала прем'єру РФ Дмитру Медведєву секс в обмін на ухвалення законопроекту про легалізацію криптовалют, чим викликала значний резонанс у соцмережах.

Відеозвернення Макарової було опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Зокрема, дівчина заявила, що після ухвалення законопроекту про криптовалюти та ICO вона зможе надати послуги інтимного характеру для прем'єра і ще трьох лідерів фракцій Держдуми - Геннадія Зюганова, Володимира Жириновського і Сергія Миронова.

Подібний вчинок порноактриса пояснила тим, що їй не байдуже майбутнє Росії і вона зі свого боку робить те, що може.

Подібну пропозицію Макарової оцінили користувачі Facebook.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...