Малюк, якого підкинули в клініку на Миколаївщині, помер

Ймовірно, хлопчик, якого назвали Богданом, народився в той же день, коли його підкинули в пологовий будинок - 14 вересня.

У Миколаївській області помер малюк, за життя якого тиждень боролися лікарі, передають Патріоти України.
Весь цей час новонароджений хлопчик, підкинутий в «вікно життя» в місті Первомайськ, знаходився в реанімації у важкому стані.
Ймовірно, хлопчик, якого назвали Богданом, народився в той же день, коли його підкинули в пологовий будинок - 14 вересня. Спочатку медики вирішили, що немовля побили - на його тілі було безліч синців. Дитину відправили до Миколаївської обласної лікарні, де виявилося, що у малюка важка форма сепсису (зараження крові).
Дитину підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Однак в суботу, 22 вересня, незважаючи на всі зусилля лікарів Богданчик помер.

Поліція розшукує жінку, яка народила дитину, і просить всіх, хто має в своєму розпорядженні корисну інформацією, повідомити до Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області за адресою: м Первомайськ 55 213, вул. Михайла Грушевського, 29, або за телефонами (5161) 7-52-02, 063-282-53-29, 068-314-29-49, 102.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...