"Мама, за что я должен умирать?": Український екс-нардеп-утікач відзначився "зрадницьким зверненням" до бійців ЗСУ

Екс-регіонал не припиняє свою антиукраїнську діяльність.

Володимир Олійник

Екс-регіонал Володимир Олійник, який втік у Росію, відзначився новою скандальною заявою. Він закликав українських вояків на Донбасі саботувати командування і перестати воювати з бойовиками. Про це Олійник сказав в ефірі пропагандистської передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Утікач вважає, що на Донбасі йде "братовбивча війна", а не збройна агресія Росія.

Він торкнувся і вкрай болючої для українського суспільства теми загибелі захисників. Екс-регіонал фактично закликав воїнів до дезертирства. "Я хочу звернутися і до українських матерів: зателефонуйте туди своїм дітям, скажіть їм, щоб не вбивали один одного. Тому що приїде не він, а його привезуть. Навіщо це вам? Я хочу попросити і простих солдатів — зателефонуйте мамі і запитайте: "Мама, а за що я повинен вмирати? За те, що у вас немає пенсій, зарплати, немає медикаментів?" – маніпулятивно заявив утікач.

Він додав, що українське військове командування віддає "злочинні накази".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...