"Манафорт був, "по суті, агент ФСБ у Трампа в команді", - екс-розвідник КДБ

Американський політтехнолог Пол Манафорт безкоштовно працював на посаді глави передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа.
Юрій Швець

Про це радянський розвідник, однокурсник президента Росії Володимира Путіна по інституту КДБ Юрій Швець заявив у програмі "БАЦМАН" головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на каналі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Він сам прийшов і сказав: "Найміть мене безкоштовно", – зазначив Швець.

За його словами, у Росії наприкінці 2015 року Трампа не розглядали як реального претендента на посаду американського президента.

"У січні (2016 року) було зрозуміло, що на цьому поставлено хрест, а в березні – ба-бах! Людина стає представником від Республіканської партії. І тут Остапа понесло! За голову схопилися: ах, боже, що ж я накоїв? Тоді вводять у цю справу Манафорта, він стає керівником виборчої кампанії. Безкоштовно", – сказав Швець.

Він підтвердив, що Манафорт був, "по суті, агент ФСБ у Трампа в команді".

"Його беруть керівником. Потім запускають за іншою лінією агентуру, яка влаштовує прийом Трампу в готелі Mayflower, де посол Кисляк (посол РФ у США Сергій Кисляк. – ред.) є й інші поважні особи. І він вимовляє свою першу зовнішньополітичну промову: любов, дружба, жуйка, з Росією брати навіки. Так це все і сталося", – зазначив Швець.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...