Манафорт - "всьо": Присяжні прийняли рішення по скандальному політтехнологу

"Творець перемог Януковича" визнаний винним за вісьмома пунктами звинувачення з 18.

Як повідомляють американські ЗМІ, Манафорт визнаний винним в п'яти епізодах ухилення від сплати податків, ще два звинувачення стосуються банківських махінацій, останнє звинувачення, за яким присяжні зійшлися на думці про вину Манафорта, стосується нерозкриття відомостей про закордонні рахунки, передають Патріоти України.

Що стосується інших 10 пунктів, присяжні не змогли досягти консенсусу. Суддя оголосив процес щодо них таким, що не відбувся. Присяжні ухвалили своє рішення після майже чотирьох днів обговорень.

Манафорт - найбільш високопоставлений член передвиборчої команди Трампа, якого звинувачували в рамках розслідування зв'язків мільярдера і його оточення з Росією на виборах в 2016 році. Проте, в порушення безпосередньо в зв'язку з виборами Манафорту, який керував штабом Трампа з червня по серпень 2016 року, пред'явлено не було: звинувачення стосувалися його роботи в якості політтехнолога в Україні. Манафорт працював на українських політиків з 2005-го по 2014 рік. Тоді він консультував "Партію регіонів" і Віктора Януковича, а також співпрацював з українськими олігархами - Ринатом Ахметовим, Сергієм Льовочкіним та іншими.
Пола Манафорта звинувачують в банківському шахрайстві і ухиленні від сплати податків. Сторона звинувачення стверджує, що Манафорт використовував офшорні рахунки, щоб приховати мільйони доларів, отримані за роботу на користь колишнього президента України Віктора Януковича. Спецпрокурор США Мюллер заявив, що Манафорт заробив більше 60 млн доларів в Україні.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...