Маневри НАТО в Норвегії: Війська Альянсу, на велике роздратування Москви, продемонстрували, як ефективно нищитимуть російських загарбників

НАТО має на меті не тільки запобігти вторгнення з боку загарбників, а й зміцнити поняття колективної оборони серед самих членів альянсу.

Навчання НАТО в Норвегії нагадують вигаданий сценарій для зловісного фільму, але Росію така демонстрація сил встигла роздратувати.

Про це пише французьке видання EL PAÍS, передають Патріоти України. На їхню думку, зараз більш правдоподібною здається кібератака з боку ворожої держави, ніж наземне вторгнення.

"П'ять вибухів на суші і чотири на морі - знак того, що в ідилічному фйорді в Тронхеймі в центральній Норвегії відбувається щось зловісне. У країну вторгаються війська якоїсь іноземної держави, і її армія, спільно з силами інших країн НАТО, організовує відповідь на суші, морі та в небі", - описує видання хід навчань.

Проте, навіть такий нереалістичний варіант, пише журналістка Лусія Абельян, викликав у Кремля бажання показати, що він здатний дати відповідь країнам НАТО, які демонструють свою силу прямо біля порога РФ.

Відзначається, що чергова сварка двох сил, які спокійно співіснували з початку 1990-х до 2014 року, показала, що норвезький сценарій хоча і малоймовірний, але все ж має право на життя. "Російська влада імпровізовано затіяла в цьому районі інші військові навчання. Мова йде про випробування ракет, які почнуться в цей четвер. Напруженість гарантована", - говориться в статті.

Видання підкреслило, що НАТО має на меті не тільки запобігти вторгнення з боку загарбників, а й зміцнити поняття колективної оборони серед самих членів альянсу. "Однак першим це поняття заперечує президент США Трамп, стверджуючи, що той, хто витрачає на оборону недостатньо грошей, не перебуває під захистом", - пише газета.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...