"Маргарита": Черкаські волонтери підняли в небо унікальний безпілотник (відео)

Зовсім скоро літальний апарат передадуть в зону бойових дій на сході України.

Фото: "Маргарита" (facebook.com/В'ячеслав Скічко)

Літальний апарат отримав назву "Маргарита". Про це повідомив координатор організації "Наш батальйон" черкасець В'ячеслав Скічко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Довгі місяці ми йшли. І, нарешті, як кажуть конструктори, вона стала на крила! Вона піднялася в небо! Наша "Маргарита"! Копітка робота десятків людей, і допомога сотень. Змінювалася по ходу концепція, тому що змінювалися умови використання на фронті. Змінювалися технічні завдання тих, хто з нею працюватиме. І з усім вдалося впоратися", - написав він.

Скічко зазначив, що бюджет безпілотника перевищив початкову суму 186 тис. грн, але "Маргарита" стала "зовсім інша, навіть ззовні".

Незабаром розробку передадуть на фронт для наших бійців, які захищають Україну від російського агресора.

"Сьогодні ми вже маємо можливість її трошки показати, а скоро покажемо її вже в дії там ... на фронті!" - підкреслив волонтер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...