"Марш правих традицій": У Києві націоналістична молодь пройшла смолоскипною ходою (фото)

Акцію проводила всеукраїнська організація "Сокіл", яка відзначила свою 125-ту річницю.

У Києві патріотично налаштована молодь пройшла центральними вулицями смолоскипним маршем, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

Ходу проводила всеукраїнська організація "Сокіл", до якої долучилися ВО "Свобода", "Правий сектор", "С14".Близько 2 тис. чоловік зібралися на Майдані Незалежності. Звідти близько 18.40 рушили вулицею Хрещатик. Молодь тримала у руках синьо-жовті, червоно-чорні прапори. Попереду крокували дівчата, які тримали фотографії загиблих українських воїнів.Присутні виголошували гасла: "Слава Україні", "Героям українсько-російської війни - тричі слава", "Один за всіх і всі за одного", "Пам'ятай чужинець - тут господар українець", "Слава українській нації, смерть московській федерації", "Одна, єдина, соборна Україна".Колона тричі зупинялася. На вулиці Богдана Хмельницького навпроти меморіальних дошок ідеолога українського націоналізму Дмитра Донцова, крайового провідника Організації українських націоналістів Дмитра Мирона-Орлика і на Площі Перемоги вшанували героїчний чин Справжніх українців - поклали квіти.Хода тривала більше години. Молодь супроводжувала поліція. Рух транспорту на проїжджій частині перекривали.Марш завершився на вулиці Жилянській, де проходив святковий концерт за участю гуртів "От Вінта", "Карна" і "Go-A".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...