"Марш у минуле на території маразму": У мережі показали фото з останнього дзвоника в окупованому Криму

В кращих традиціях СРСР на території окупованого Криму 25 травня пройшов останній дзвоник.

У соціальній мережі Twitter після урочистої події були опубліковані фотографії, які показують рівень прагнення російської влади змінити ідеологічні підвалини місцевих жителів. Фотографії відповідного характеру були опубліковані користувачем RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

В підписі до фотографій власник облікового запису вказав на прагнення місцевого самоврядування окупованого Криму в минуле. "Севастополь. Випускний у людському світі - це крок у МАЙБУТНЄ. І тільки на території маразму це марш в минуле".

"В далеке-далеке минуле", "Я не уявляю, що у нас таке може бути, так і при СРСР не було", "Як-то неправильно вони зігують", "А яке е***о (ред. – обличчя) у прапороносця – вночі зустрінеш, сам гаманець віддаси", "Це бл**ь якийсь сюр (ред. – сюрреалізм).. Що у них в головах?!", "Совпедія рулить. Рік отак 1980-й!" – пишуть користувачі мережі в коментарях.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...