"MARUV щиро вірить, що її фани виведуть танки з Донбасу", - член НСТУ

Вона не цікавиться, що відбувається в політичному процесі України, і як це виглядає з боку. І вірить в свою об'єднуючу силу.

MARUV

Співачка MARUV, яка перемогла в національному відборі на "Євробачення" в 2019 році і відмовилася їхати на конкурс, щиро вірить, що люди, перед якими вона виступає в Росії, "поїдуть на Донбас і виведуть танки".

Про це ефірі телеканалу UA:Перший розповіла член правління НСТУ Олександра Кольцова, передає "Новое Время".

Вона поділилася нюансами переговорів з артисткою. За її словами, MARUV відразу сказала, що не готова говорити про політику, це не її тема. Вона хотіла, щоб її ім'я було пов'язане тільки з музикою. "MARUV вірить в об'єднуючу силу, її вплив на людей, і їй було б дуже неприємно, якби її ім'я пов'язували з політикою. А де закінчується політика і починається культурна дипломатія ми не змогли знайти цю межу. Ми в цьому бачимо ризики як суспільний мовник. Артист для себе теж бачить ряд ризиків. Тому зійшлися на тому, що краще не ризикувати", - пояснила член правління НСТУ.

Кольцова заявила, що з MARUV поза контрактом обговорювали, як вона бачить свою функцію як посла України. "Але ти виходиш від України на міжнародну арену і у тебе повинна бути якась риторика. Ми почали обережно питати, що вона думає, крім того, що "мир" і "я поєдную"... І вона правда не цікавиться, що відбувається в політичному процесі України, і як це виглядає з боку. І вона правда любить Україну і вона хоче представляти Україну", - зазначила вона.

"Але любить ту версію України, яка не деталізована політичними нюансами, я б так сказала. І це дуже свіжа наївна картина. Але вона не додасть країні бонусів, так як цією риторикою користуються ті, хто на наступних виборах буде говорити, що нам треба сідати і домовлятися, можливо, за рахунок втрати територій. І коли ми запитуємо: "Аня, ти правда віриш, що люди, перед якими ти виступаєш, поїдуть на Донбас і виведуть танки". Вона відповідає: "Так", - додала представник НСТУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...