Масовий шабаш зі співом Путіна викликав хвилю сміху в мережі (відео)

3 березня у спорткомплексі «Лужники» в Москві відбувся мітинг на підтримку Володимира Путіна, це стало приводом для безлічі жартів в інтернеті.

На мітингу були присутні багато російські знаменитості: Тіматі, Лариса Доліна, учасник «Євробачення» Олексій Воробйов, Хор Турецького, група «Руки вверх», Олег Газманов, Діана Гурцкая, Володимир Машков, Леонід Якубович, Микита Михалков. Всі вони разом виконали гімн РФ, передають Патріоти України.

В основному підтримати Путіна зібралися пенсіонери з сумними обличчями. Коли олімпійські спортсмени піднялися на сцену, Путін сказав, що вони виступили гідно, “але чомусь ми не чули музику”. “Давайте зробимо це, заспіваємо гімн Росії”, – закликав він. Гімн співав як сам глава держави, так і стоячі поруч з ним довірені особи та спортсмени.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...