Матіос відкрито звинуватив колегу в провалі розслідування злочинів проти Майдану (відео)

Анатолій Матіос: У відсутності розслідувань по головних справах, яких так вимагає суспільство, винен начальник управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

Анатолій Матіос

Саме його невміння чи небажання працювати ставлять під удар усю правоохоронну систему, без якої державний устрій перетвориться в хаос та Коліївщину. А перший, хто підвісить за ноги держчиновника стане отаманом, за яким піде революція.

Таку думку в ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK висловив головний військовий прокурор країни Анатолій Матіос, повідомляють Патріоти України.

«Будь-яка проблема має прізвище. На моє глибоке переконання, це нездалий, неефективний, неспроможний закінчити те, чого вимагає суспільство Горбатюк разом із усіма своїми прибічниками та прихильниками», – заявив Матіос та додав: за три роки цей прокурор не спромігся закінчити жодної справи.

«На обшук до Клюєва він йшов через півтора року після його втечі і відправляв обвинувальний акт на заочне засудження Клименка до Печерського суду, вказуючи неправильну адресу. І суд законно повертав це все, мотивуючи, що людині не вручили цей акт», – розповів Матіос.

Та, за його словами, у таких випадках Горбатюк «відразу ж біжить до своїх друзів-грантоїдів» чи через ЗМІ заявляє про те, що йому не дають працювати.

«Йому вічно щось заважає. Якщо людина неспроможна щось зробить, вона повинна піти, аби звільнити місце тому, хто на щось здатний. Не можна давати суспільству надії, які потім вдарять по усій системі. Адже без прокуратури, МВС та Найполіції держава потоне у хаосі та стане територією махновщини. І потім той, хто першим чиновника затягне за ноги, буде отаманом, за яким піде революція» – зазначив Матіос.

Адже, за вловами, Матіоса, в Україні до тями приводила лише Коліївщина. Так, зараз її ніхто не хоче, однак масово сповідують у соцмережах.

«Для певної частини суспільства уособленням дієвого очільника держави буде той, хто візьме представника будь-якої державної інституції, як мінімум за ноги, і повісить на ліхтар. Той, хто це зробить, стане Месією», – переконаний прокурор.

Адже уже неодноразово українці довели правдивість такого твердження.

«Ви пам’ятаєте Надю Савченко – людину, яка з-за грат кричала «За Україну!», яка зараз, по-моєму, в другий астрал пішла. Ми пам’ятаємо і переможця в балаклаві із невизначеним прізвищем – а коли почали розбиратися, виявилось, що король то голий і прізвище в нього зовсім інше», – підкреслив Анатолій Матіос.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...