Мати одного з винуватців кривавої ДТП у Харкові попросила пробачення у батьків загиблих

Лідія Дронова, мати одного з учасників смертельної ДТП у Харкові 2017 року Геннадія Дронова, розповіла, що сім'ї у сина не було і він єдиний, хто допомагав їй до аварії.

Геннадій Дронов

Мати учасника смертельної ДТП у Харкові 18 жовтня 2017 року Геннадія Дронова попросила у батьків загиблих пробачення за сина, передають Патріоти України.

"Я розумію, як важко батькам загиблих. Я їм дуже співчуваю. Я теж мати, це такий біль. Але як їм допомогти? Я прошу пробачення за Геннадія", – заявила Лідія Дронова.

Вона розповіла, що в сім'ї їх було двоє – вона і син. Геннадію 50 років, сім'ї він не мав, продавав машини, жив окремо в орендованому житлі, допомагав матері. Зараз їй допомагає сусідка, тому що після арешту сина Лідія Дронова з квартири майже не виходить. "Як таке пережити, як? Єдиний син – і сидить у клітці", – сказала жінка.

Дронов своєї провини не визнає, він уважає, що на його місці міг опинитися будь-хто.

Журналісти зазначають, що лінію захисту адвокатів винуватиці ДТП Олени Зайцевої побудовано на тому, що саме Дронов врізався в її Lexus, отже, він винен, що від удару машину дівчини відкинуло на тротуар.

Експерти мали встановити, чи міг Дронов зупинитися. Вони порахували, що час від моменту руху до удару становить 3,82 секунди, це означає, що в нього була можливість виявити небезпеку. Адвокат Дронова наполягає, що цієї експертизи мало і потрібна нова, яка б відтворила відстань і посекундний рух двох автомобілів. "Він весь час просить пояснити йому, у чому ж порушення?" – говорить адвокат.

Позиція Дронова полягає в тому, що якби Lexus рухався з меншою швидкістю і не проїхав на червоний, то аварії б не було. Він не має наміру просити виправдання і подавати апеляцію в разі, якщо його буде засуджено.

Унаслідок аварії за участю машин Зайцевої та Дронова 18 жовтня 2017 року загинуло шестеро пішоходів, ще п'ятеро дістали травми різного ступеня тяжкості.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...