Мати "скромної" чиновниці з Мінюсту "засвітила" квартиру за 1,7 мільйона й елітне авто

Родичі українських чиновників продовжують дивувати своїми фінансовими можливостями.

Мати 28-річної Єлизавети Макогон, яка працює в Міністерстві юстиції, виявилася власницею престижного автомобіля BMW Х3 2017 року випуску. На даний момент вартість такої машини становить не менше 40 тис. доларів, передають Патріоти України з посиланням на Наші гроші.

Раїса Макогон також володіє квартирою площею 53,6 кв. м, яка знаходиться на вулиці Євгена Коновальця на столичному Печерську. Зараз вартість 1-кімнатних квартир у цьому будинку стартує від 1,7 млн грн. Це житло мати чиновниці зареєструвала на себе в липні минулого року. Крім того, восени 2015 року Раїса Макогон стала власницею квартири площею 40,9 кв. м, яка знаходиться в Українці Київської області.

Єлизавета Макогон – начальниця одного з відділів в Міністерстві юстиції. Також вона є членом комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації. Згідно з даними декларації за 2016 рік, зарплата Макогон становить 121 тис. грн. Її мати працює як ФОП, який займається діяльністю посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами. При цьому Раїса Макогон не є засновником якої-небудь фірми. Її чоловік Сергій Макогон володіє ПП “Виробничо-комерційна фірма “Свідомість”. Прибуток компанії станом на кінець 2016 року становив усього 65 тис. грн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...